Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ ΑΥΡΙΟ...


Σε ανοίγματα εν όψει των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου θα προχωρήσει άμεσα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Στο ΠΑΣΟΚ βρίσκονται ήδη σε διαδικασία προετοιμασίας των ψηφοδελτίων, ...

ενώ συνεχίζονται και οι προσπάθειες αποτροπής του Γιώργου Παπανδρέου να ιδρύσει νέο κόμμα, κάτι που θα συνεπάγεται και αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ μιας σειράς στελεχών.





Η αρχή της προσπάθειας προσεγγίσεων με άλλα πολιτικά πρόσωπα θα γίνει αύριο, οπότε έχει οριστεί συνάντηση του κ. Βενιζέλου με των πρώην ευρωβουλευτή Γιώργο Χατζημαρκάκη.



Ο πρώην ευρωβουλευτής εδώ και καιρό έχει εκφράσει θετική διάθεση να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές και σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες έχει ήδη συζητηθεί το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια του Ηρακλείου.



Πριν από περίπου δύο μήνες ο υπουργός Εξωτερικών είχε ορίσει τον κ. Χατζημαρκάκη Πρέσβυ εκ Προσωπικοτήτων.



Ο κ. Βενιζέλος είχε υπογραμμίσει τότε ότι ο κ. Χατζημαρκάκης «με την εμπειρία του και τις γνωριμίες του μπορεί να βοηθήσει τη χώρα στα ζητήματα ευρωπαϊκής στρατηγικής, σε διμερές και πολυμερές επίπεδο, με έμφαση φυσικά στα θέματα οικονομίας και ανάπτυξης».



Στην αυριανή συνάντηση θα συζητηθεί το πλαίσιο στο οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί μια προεκλογική συνεργασία και αν ευοδωθεί η προσπάθεια θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.



from FIMOTRO http://fimotro.blogspot.com/2014/12/blog-post_1794.html

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου