Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Ακούγονται πυροβολισμοί, εκρήξεις και φωνές - Ο εισαγγελέας όμηρος των ακροαριστερών δέχθηκε τρεις σφαίρες στο κεφάλι και έχασε τη ζωή του - Νεκροί...

και οι τρεις απαγωγείς του Τα δύο λεπτά της επέμβασης της αστυνομίας που οδήγησαν στην τραγική κατάληξη της ομηρίας του εισαγγελέα της υπόθεσης Μπερκίν Ελβάν, του 15χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από τον βαρύτατο τραυματισμό του από δακρυγόνο, έδωσε στη δημοσίοτητα η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ.

Στο βίντεο που είναι γυρισμένο μέσα από το δικαστικό μέγαρο της Κωνσταντινούπολης ακούγονται έξι πυροβολισμοί τους οποίους ακολουθούν φωνές. Οι πυροβολισμοί συνεχίζονται σποραδικά ενώ στη συνέχεια καταγράφεται ένας ήχος έκρηξης πριν αρχίσουν εκ νέου οι φωνές.

Ο απολογισμός μετά την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής αστυνομίας τραγικός. Ο εισαγγελέας Μεχμέτ Σελίμ Κιράζ έχασε τη ζωή του καθώς δέχθηκε τρεις σφαίρες στο κεφάλι και δύο στο σώμα ενώ νεκροί έπεσαν οι τρεις απαγωγείς του. Αρχικά ο τούρκος εισαγγελέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα περισσότερο για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κιράζ ήταν νεκρός όταν έφτασε στο νοσοκομείο, εκδοχή που δεν επιβεβαιώνουν οι επίσημες τουρκικές αρχές.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν συνεχάρη τις δυνάμεις ασφαλείας για την επιχείρηση. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες οι τρεις απαγωγείς που σόκαραν την τουρκική κοινωνία όταν δημοσιοποίησαν φωτογραφίες με το πιστόλι στον κρόταφο του Κιράζ, μπήκαν στο κτήριο με ψεύτικες ταυτότητες δικηγόρων και γι' αυτό δεν ελέγχθηκαν από τις συσκευές ανίχνευσης με ακτίνες Χ που υπάρχουν στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου.



from FIMOTRO http://ift.tt/1Ile4bv

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου