Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

«ΜΕΤΡΙΟΙ» ΚΑΙ «ΗΛΙΘΙΟΙ» ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, Ο ΚΟΥΚΟΥΒΙΟΣ ΜΑΤΑΚΙΑΣ, ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ!

Γράφει ο Κ.Π.
(cavodoro2000@hotmail.com)
«Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και ανάλογα με το μέγεθος, το σχήμα ή και το χρώμα τους, επηρεάζουν την προσωπικότητα του ανθρώπου με τρόπο διαφορετικό. Η υπόλοιπη φυσιογνωμία είναι ο χάρτης…του  προσώπου…».

Σύμφωνα με τον ίδιο τον «πατέρα» της φυσιογνωμικής, Johann Kaspar Lavater, τα ανθρώπινα πρόσωπα είναι τόσο πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους, όσο και οι ανθρώπινοι χαρακτήρες.

Αυτή οι εκτίμηση του πατέρα της φυσιογνωμικής, με προέτρεψε να απευθυνθώ σε έναν φυσιογνωμιστή για να μου ερμηνεύσει κάποια πρόσωπα που βρίσκονται μέσα στο Μαξίμου η μπαινοβγαίνουν μέσα σε αυτό, μελετώντας τα προσωπά τους μέσα από φωτογραφικό υλικό. Ζήτησα μάλιστα το βάρος να πέσει κυρίως στα μάτια που είναι και ο καθρέφτης της ψυχής....των προσώπων.

Η απάντηση που είχα ήταν απίστευτη! Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν μαζευτεί στο Μαξίμου τόσοι «μέτριοι» και «ηλίθιοι» μετά την μεταπολίτευση, με επικεφαλής τον Βορειοκορεάτη  Μπα κι Μούν που είναι και ο ουσιαστικός κυβερνήτης. Ποιος Τσίπρας; πλάκα μου κάνετε; Ο Τσίπρας είναι η ουρά στο Μαξίμου. Δείτε λοιπόν πως ερμηνεύει ο φυσιογνώστης τα μικροσκοπικά μάτια που μοιάζουν με του κοκοβιού, που ως «ματάκιας» του Μαξίμου ελέγχει με απολυταρχικό τρόπο το πολιτικό πεδίο της συγκυβέρνησης.

Μικρά μάτια

Το άτομο που έχει μικρά μάτια είναι εσωστρεφές και έχει πολλά αφανέρωτα μυστικά. Δεν αποκαλύπτει εύκολα τον πραγματικό του χαρακτήρα. Αν τα μικρά μάτια έχουν και σκληρό, κοφτερό σχήμα, σημαίνει ότι το άτομο είναι σνομπ και με απότομη συμπεριφορά(παρατηρείστε τα μάτια του Νίκου Παππά).

Άτονα μάτια

Αν συναντήσεις ποτέ άνθρωπο που τα μάτια του δεν έχουν καμία εκφραστικότητα και είναι άτονα (είτε στο σχήμα, είτε στο χρώμα τους), σημαίνει ότι αυτό το άτομο είναι πολύ επικίνδυνο να σε εξαπατήσει.
Αυτές είναι οι ερμηνείες που δίνει ο φυσιογνώστης, με αφορμή τη διαμάχη και κοντρα για τις τηλεοπτικές άδειες, οι οποίες είναι υπό τον πλήρη έλεγχο του Μπα κι Μούν και του παρατρεχάμενού του, που μας διασύρουν και μας εκθέτουν διεθνώς  με τον τρόπο τον οποίο γίνεται ο διαγωνισμός-πλειστηριασμός. Τα όσα είδαμε χθες κατά την προσέλευση των ενδιαφερομένων, μας γυρίζουν δεκαετίες και αιώνες πίσω, από μια διαδικασία που υπάρχει πολύ βρομιά…

Με τη διαδικασία αυτή το Μαξίμου και ο Μπα κι Μούν  επιχειρεί υπερσυγκέντρωση εξουσιών. Δεν αποδέχεται ελέγχους, και ισσοροπίες. Εξάγει εικονική εικόνα διαφάνειας και προσβάλει τον πλουραλισμό και την πολυφωνία. Είναι λυπηρό ένας Παπατζής να παρασύρει μια  ολόκληρη παράταξη και πολιτικές συνεργασίες σε διεθνή διασυρμό με τον αριθμό 4.
Στόχος είναι ένας και μοναδικός. Τσίπρας, Παππάς(Μπα κι Μούν) και Καμμένος πολιτικοί αριβίστες, να παραμείνουν στην εξουσία!

«Το μόνο που στέκεται μεταξύ ενός τηλεοπτικού σταθμού που λειτουργεί και μιας νόμιμης άδειας είναι το πορτοφόλι του ιδιοκτήτη…» βουλή ΠΑΠΠΑΣ 25-8-2016
Παππάς σε καναλάρχες: «Μην προκαλείτε την τύχη σας, ο νόμος ισχύει για όλους. …Θέλω να πω στους συμμετέχοντες ότι δεν υπάρχει τρόπος υπέρβασης της νομιμότητας. Οι νόμοι ισχύουν για όλους ανεξαρτήτως τσέπης, ονόματος, ενδόξου παρελθόντος και μέλλοντος. Τελεία και παύλα».

Ο εριστικός και υποτιμητικός τρόπος με τον οποίο εκφράζεται ο υπουργός επικρατείας δείχνει και την ποιότητα του ανθρώπου. Αλλά όταν το Μαξίμου έχει γεμίσει με Καρανίκες, Μιχόπουλους και Πολιτίδηδες δεν περιμένεις άλλη συμπεριφορά.

Η εκτίμηση που έχω είναι ότι κανένα κανάλι δεν θα κλείσει και η όλη διαδικασία είναι μια φούσκα, μια παρωδία, που δεν μπορεί να σταθεί το όποιο αποτέλεσμα στα δικαστήρια και την ΕΕ. Ο διαγωνισμός και η παραχώρηση τηλεοπτικών αδειών είναι αρμοδιότητα των ανεξάρτητων αρχών τις οποίες έχουν καταργήσει οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο Μπα κι Μούν.

Βεβαίως δεν χωράει καμιά αμφιβολία ότι έπρεπε από καιρό να έχει μπει μια τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της χώρας. Υπάρχουν δεκάδες άλλοι τρόποι να δοθούν νόμιμες άδειες. Ο αριθμός 4 είναι χουντικής προέλευσης και αυταρχικός. Όλα θα εκπέσουν στα δικαστήρια. Το παραμύθι της διαφημιστικής πίτας δεν ισχύει. Αυτό είναι άλλο θέμα που θα αναπτύξουμε σε άλλη ανάρτηση, διότι τα 200 εκατ. ευρώ που επικαλούνται αφορά το σύνολο της διαφήμισης  των εκατοντάδων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, περιφερειακών τοπικών κλπ. και όχι τους 4 που θα λειτουργήσουν.

Και μια απάντηση στο φίλο του SKITSO BLOG. Αγαπητέ φίλε, δεν μας παρακολουθείς από την αρχή. Εμείς δεν διαφωνούμε για την παραχώρηση νόμιμων τηλεοπτικών αδειών. Διαφωνούμε με τον τρόπο τον οποίο γίνεται η διαδικασία με  βάση την διεθνή πρακτική. Αν με παρακολουθείτε έχω γράψει στον ημερήσιο τύπο πολλές φορές και επώνυμα τρόπους με τους οποίους χορηγούνται σε πολιτισμένες χώρες και τα 27 χρόνια και όχι μόνο τώρα.

Μάλιστα από το 1989 όταν ψηφίστηκε ο νόμος 1866 για την ιδιωτική τηλεόραση. Ο Βύρων Πολύδωρας που ανέλαβε να χορηγήσει τις άδειες δεν τα κατάφερε. Δεύτερη προσπάθεια έγινε με την κυβέρνηση Καραμανλή, αλλά ο βασικός μέτοχος και η ΕΕ ανέστειλε Τη χορήγηση. Με δυο λόγια αγαπητέ φίλε ο διαγωνισμός  είναι μια παρωδία που υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων και δεν έχει καμιά τύχη.

Απλά στη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να πει κάτι, και θέλει να πάει με το κεφάλι στο χέρι των δήθεν «διαπλεκομένων» στα ΜΜΕ ενώ οι ίδιοι είναι βουτηγμένοι μέσα στη δυσοσμία της πολιτικής διαπλοκής.

from FIMOTRO http://ift.tt/2bmnLwj
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου