Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

''ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΛΑΨΑΡΙΑΚΟ ΜΩΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ''...


Συνήθως τα νεογέννητα έρχονται στον κόσμο συνοδευόμενα από ευχές, συγγενών, φίλων, γνωστών αλλά και αγνώστων, ειδικά τις πρώτες τους μέρες στον κόσμο...

Κι όμως, το νεογέννητο παιδί της Τσέλσι Κλίντον, το εγγόνι της Χίλαρι και του Μπιλ, είχε να αντιμετωπίσει μια «επίθεση»! Η εφημερίδα New York Post, που ανήκει στον μεγιστάνα και γνωστό υποστηρικτή των Ρεπουμπλικανών Ρούπερτ Μέρντοχ, κυκλοφόρησε την Κυριακή με πρωτοσέλιδο τίτλο «Party Pooper: Ακόμα ένα φιλελεύθερο, κλαψιάρικο μωρό των Δημοκρατικών Κλίντον» και ολοσέλιδη τη φωτογραφία των παππούδων να κρατούν την εγγονή τους που τουίταρε ο Μπιλ Κλίντον το Σάββατο.

Ο αμερικανικός όρος «Party Pooper» χρησιμοποιείται για «αυτόν που χαλάει το πάρτι», αλλά οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τη λέξη «party» και για να δηλώσουν το «κόμμα».



Η σκανδαλοθηρική, λαϊκή εφημερίδα New York Post πάντως, έχει «παράδοση» στις επιθέσεις κατά των Κλίντων από την εποχή που ο Μπιλ ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ τα υβριστικά πρωτοσέλιδα κορυφώθηκαν την εποχή του σκανδάλου Μόνικα Λεβίνσκι.







from FIMOTRO http://ift.tt/1rHu9TO

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου