Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ MEGA ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΠΡΟΥΣΚΟ" ΤΟΥ ΑΝΤ1


ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ ΤΟ MEGA ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ (ΧΩΡΙΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ) ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Παγανιά, για θέματα εκτός επικαιρότητας, έβγαλε σήμερα το Μέγκασχεδόν όλους τους ρεπόρτερ του ενόψει της κρίσιμης αποψινής βραδιάς... Η Μαρία Σαράφογλου θα πρωτοτυπήσει (εδώ και ένα μήνα πρωτοέγραψε το Fimotro για το...

ότι θα είναι όρθια) εκφωνώντας όρθια τις ειδήσεις σε καινούργια σκηνικά, ενώ προς το παρόν περιορίζεται ο σχολιαστικός ρόλος του Γιαννη Πρετεντέρη που προκάλεσε δικαιολογημένα την μήνιν εκατοντάδων χιλιάδων τηλεθεατών που εγκατέλειψαν εκνευρισμένοι το δελτίο ειδήσεων του καναλιού (από 1,1 εκ.τηλεθεατές μέσο όρο έπεσε πέρυσι στους 500.000).

Το κρισιμότερο όλων είναι ο ανταγωνισμός με τον ΑΝΤ1 (αρχίζει απόψε το "Μπρούσκο") και το Star που από πέρυσι έδειξε να μπαίνει σφήνα στα δύο δελτία ειδήσεων των δύο καναλιών. Όλα φαίνεται θα κριθούν από την πολιτική στάση που θα κρατήσουν τα κανάλια ενόψει των πιθανών εκλογών αλλά φυσικά και από τα πρωτογενή ρεπορτάζ που θα έχουν να παρουσιάσουν.

Το Μega βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση καθώς τα μεγάλα ατού που διέθετε για πρωτόλεια και αποκλειστικά ρεπορτάζ όπως ο Θάνος Πασχάλης, η Μαρία Καρχιλάκη και η Μαρία Παπουτσάκη αποχώρησαν εδώ και δύο χρόνια από το κανάλι και η απουσία τους έχει ήδη γίνει αισθητή.



from FIMOTRO http://ift.tt/1rEwyOY

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου