Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ STRESS TESTS ΚΑΙ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ!!!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ '80
ΠΟΙΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ;
Την ίδια στιγμή που η Κομισιόν χαρακτηρίζει "ενθαρρυντικά" τα αποτελέσματα των stress tests των ελληνικών τραπεζών, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επιβεβαιώνει ότι πραγματικά η αντιπολίτευση που κάνει είναι εντελώς της πλάκας...
«Η ανακεφαλαιοποίηση οφείλεται μόνο λόγω των δικών σας σχεδιασμών και μέτρων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Β. Μεϊμαράκης. Όπως εξήγησε, το τέλος του περασμένου έτους οι τράπεζες ήταν επαρκώς κεφαλαιοποιημένες και θα άντεχαν, όμως «εξαιτίας του πειράματος που ανεύθυνα έστησε η κυβέρνηση, έκλεισε τις τράπεζες και έφερε τα capital controls»!!!
Την ίδια στιγμή, στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν υπογράμμισε ότι «η Κομισιόν ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα των stres tests των τεσσάρων συστημικών, ελληνικών τραπεζών, τα οποία εξέδωσε σήμερα η ΕΚΤ. Θεωρούμε ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στη διαδικασία εφαρμογής του τριετούς προγράμματος που έχει υπογράψει η Ελλάδα με τον ESM. Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αποτελεί βασικό μέρος των προσπαθειών τόσο της Ελλάδας όσο και των εταίρων της στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στον τραπεζικό κλάδο, ούτως ώστε να υπάρξει σταδιακή άρση των capital controls αλλά και να επιστρέψει η παροχή χορηγήσεων προς την οικονομία».
Ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ για τη ανάγκη νέας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών επέρριψε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας το Σάββατο στην Ολομέλεια της Βουλής για το θέμα. Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε ωστόσο ότι η ανακεφαλαιοποίηση πρέπει να προχωρήσει χωρίς καμία καθυστέρηση και γι' αυτό η ΝΔ την ψηφίζει, γιατί πρέπει να προστατέψουμε τους καταθέτες, να μην προχωρήσουμε σε κούρεμα καταθέσεων.
Σ.Σ. Fimotro : η αντιπολίτευση του Μεϊμαράκη είναι πραγματικά της πλάκας. Θα θέλαμε να ξέραμε ποιους άσχετους έχει δίπλα και του εισηγούνται να λέει όλα αυτά;

from FIMOTRO http://ift.tt/1LIBcEc
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου