Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΘ : ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Κ.Π.
(cavodoro2000@hotmail.com)
Δεν ξέρω αν ο αποκλεισμός των  4 εφημερίδων από ερώτηση στον πρωθυπουργό (Πρώτο Θέμα, Βήμα Κυριακής, Ελεύθερος Τύπος, Δημοκρατία) έχει στοιχειώσει με τον αριθμό τέσσερα των τηλεοπτικών αδειών...
Πάντως ο αριθμός αυτός θα κυνηγάει εφ΄όρου ζωής Τσίπρα-Παππά. Τώρα στη Θεσσαλονίκη:

Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου, μιλώντας στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Και το λέω αυτό, για το μεγάλο δώρο που του έκαναν με την απεργία τους η ΕΣΗΕΑ και τα ιδιωτικά κανάλια να μην μεταδώσουν την ομιλία του.

Εξαίρεση βέβαια η ΕΡΤ3 και το ΚONTRA channel που είναι αμελητέα ποσότητα. Άλλωστε είναι δικά τους κανάλια. Όσο για το διαδίκτυο που το πρόβαλε, η νεολαία που έχει τον πρώτο λόγο είναι αδιάφορη για την πολιτική και τους πολιτικούς.

Λέω λοιπόν ότι πρέπει να νιώθει ευτυχής που δεν μετέδωσαν την ομιλία του, διότι ο κόσμος που θα την παρακολουθούσε-εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, ένστολοι, άνεργοι κλπ-θα είχαν σπάσει τις τηλεοράσεις με τα όσα άκουγαν την ώρα που μιλούσε και δεν αποκλείεται να είχαμε και θύματα. Αυτή καθ΄αυτή η ομιλία δεν νομίζω ότι αντέχει σε κριτική, ανατρέχοντας σε παλαιότερες ομιλίες του, υποσχέσεις και δεσμεύσεις.

Τα κείμενα που διάβασε, πρέπει να τα μπέρδεψε με άλλα, διότι δεν είχαν καμιά σχέση με τα όσα διαδραματίζονται σήμερα στην ελληνική κοινωνία. Οι απαντήσεις που έδωσε ο Αλέξης ήταν συνοικιακού καφενείου και τσίπουρο στα «ΛΑΔΑΔΙΚΑ». Η ερώτηση της ημέρας ήταν της Ευαγγελίας Τσικρίκα:

«Κύριε πρόεδρε σας κοιτώ στα μάτια... για να σας πω, ότι προσωπικά εσείς και η κυβέρνησή σας με απολύετε από τη δουλειά μου…Ήξερα ότι τις απολύσεις τις κάνουν οι εργοδότες, όχι οι κυβερνήσεις. Χάνω τη δουλειά μου και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί…». Ευαγγελία Μπράβο, συγχαρητήρια!

Είχε απόλυτο δίκιο και η κυρία… απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον Αλέξη Τσίπρα: «Μόνο γαμπρό στις γεροντοκόρες δεν είχε τάξει», είπε χαριτολογώντας για τα όσα είχε υποσχεθεί και δεσμευθεί ως αντιπολίτευση και πρωθυπουργός… στη ΔΕΘ, και όχι μόνο, για να πάρει την εξουσία!

Αξίζει λοιπόν να παρακολουθήσουμε μερικές «αλήθειες» του Αλέξη, πριν και μετά την ανάληψη της εξουσίας που του έδωσαν την ευκαιρία να αυτοθαυμάζεται ως νέος Ναπολέων.

«Κυβερνήτης», όπως ο ίδιος διαβεβαιώνει τον ελληνικό λαό θα είναι για πολλά-πολλά χρόνια μέσα από τις «αυταπάτες» και αναθυμιάσεις των φρουρών «τσιλιαδόρων» της πρώτης φοράς αριστερά που τον στηρίζουν για να χτίσει μια νέα… Ελλάδα!!!!

Προσοχή όμως μην σπάσετε τηλεοράσεις, απλά να διασκεδάσετε για όσα θα ακούσετε από ένα ταλέντο της αριστεράς, που παίρνει άριστα στην υποκριτική!


from FIMOTRO http://ift.tt/2cy4Vq5
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου