Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΦΩΦΗΣ - ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Ραντεβού στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης στη Βουλή έδωσαν Σταύρος Θεοδωράκης και Φώφη Γεννηματά, με πρωτοβουλία του επικεφαλής του Ποταμιού, δίνοντας και επίσημα το έναυσμα...
στο διάλογο συνεννόησης των κομμάτων της Κεντροαριστεράς, για την ανασύνθεση του χώρου.

Το σίριαλ στο χώρο του Κέντρου αναμένεται να «γράψει» πολλά ακόμη επεισόδια, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ακολουθήσει συνάντηση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαρατάξης με τον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς ο κ. Θεοδωράκης δεν επιθυμεί κοινό ραντεβού των τριών αρχηγών.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει μεταφέρει στην κυρία Γεννηματά ότι η επιτυχία του διαλόγου θα κριθεί από τη συμμετοχή των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας, τονίζοντας παράλληλα ότι σε αυτές πρέπει να δώσουμε χώρο και όχι να μιλάμε στο όνομά τους.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δέκα ημέρες η κυρία Γεννηματά είχε στείλει επιστολές προς τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και τον πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργο Παπανδρέου, με τις οποίες ζητούσε συνάντηση μαζί τους για τη συγκρότηση μιας πολιτικής συμμαχίας όλων των δυνάμεων του ριζοσπαστικού Κέντρου.

from FIMOTRO http://ift.tt/1QTEZy3
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου