Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Η ΓΚΡΕΤΑ ΓΚΑΡΜΠΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ WHITE HOUSE OF MAXIMOY! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Κ.Π.
 «Μπορείς να κοροϊδεύεις όλο τον κόσμο μερικές φορές, μπορείς να κοροϊδεύεις ένα μέρος του κόσμου κάθε φορά. Αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις όλο τον κόσμο κάθε φορά». ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛ πρόεδρος ΗΠΑ...

Ιατρός ακτινοδιαγνώστρια η Όλγα, με εξειδίκευση στην αξονική και μαγνητική τομογραφία, στην παιδοακτινολογία και στην γυναικολογική ακτινολογία(αυτό αναφέρεται στο βιογραφικό της), έχει τη δυνατότητα να  …ακτινογραφεί και να διαβάζει τα μυαλά, το «σώμα», τις σκέψεις των κομμάτων και πολιτικών ή να ενοχοποιεί κόμματα και πολιτικούς με φανταστικές πολιτικές ασθένειες που πιθανό να προσβληθούν στο μέλλον.
Μακάρθυ(!), είσαι πολύ μικρός μπροστά στην Όλγα! Το προσωνύμιο Γκρέτα Γκάρμπο που της επισυνάπτουμε, το δικαιούται απόλυτα! Όταν σε ενημερώνει με εκείνα τα τσακίρικα μαύρα μάτια και το πλατύ χαμόγελο, σε …υπνωτίζει!
«…φέρνουμε πίσω στη ζωή μας το όνειρο με δύναμη, αποφασιστικότητα και ανοχή…», γράφει στο βιογραφικό της.
Τι όνειρα να φέρουμε πίσω στη ζωή μας ρε Όλγα; Αυτά που σκόρπισε το Μαξίμου στους πέντε ανέμους; Από πού να τα μαζέψουμε! Έχεις καμιά ιδεα!
Αν όχι… συνέχισε να χαμογελάς, και να υπνωτίζεις το ακροατηριό σου μέσα από την ενημέρωση και μαζί τον Ελληνικό λαό και άστον να ...ονειρεύεται! Διότι προπαγάνδα και παραπληροφόρηση είναι συστατικό της εξουσίας για τον ΣΥΡΙΖΑ, και σε αυτό φαίνεται ότι τα εντατικά μαθήματα μέσα στο Μαξίμου απέδωσαν. Τα μαύρα τσακίρικα μάτια και το χαμογελό ανέδειξαν νέο ένα «αστέρι» του Briefing.
Μια νέα Γκρέτα Γκάρμπο σε ρόλο Speakwoman Of  Maximou White House. Congratulations! I wish you to lead a career in the international media as a woman of political propaganda. Good luck Olga and don΄t forget the «Priest…».
Και προσοχή Μαξιμιότες εκεί στο «κυνοτροφείο». Μην δαγκώνετε πολύ τους πολιτικού σας αντιπάλους. Από το πολύ δάγκωμα θα πέσετε πάνω σε κόκαλο και θα σπάσετε κανά «δόντι».
Βίντεο εδώ...

from FIMOTRO http://ift.tt/25xYuaa
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου